Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Koelkast verhuizen

Koelkast verhuizen

Wilt u uw koelkast verhuizen, transporteren of verplaatsen? Laat die werkzaamheden door de specialisten van Topverhuizen verzorgen. Immers, een koelkast is door zijn omvang en gewicht erg lastig om te verhuizen en/of te verplaatsen. Overweeg dus niet deze klus eigenhandig uit te voeren. Dit kan ernstige schade aan u, uw woning en/of uw koelkast toebrengen! Als u Topverhuizen inschakelt voor deze klus, is de verhuizing van uw koelkast binnen no-time geklaard. En dat niet alleen. U geniet bij ons ook nog eens van een zeer aantrekkelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Wij beiden u de hoogste service tegen een zeer kleine vergoeding. Benieuwd naar onze aanpak? Lees verder of schakel ons direct in om uw koelkast te verhuizen!

Uw spullen laten verhuizen via Topverhuizen

Heeft u een nieuwe of 2e hands koelkast gekocht? Dan kunt u ons ook inschakelen deze in goede orde bij u op locatie te krijgen. Wij brengen uw koelkast graag netjes en snel op de plaats van bestemming. Wij verhuizen uw koelkast goed en professioneel, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over de verhuizing ervan. Onze verhuizers werken altijd met professioneel verhuismateriaal waarmee ze uw koelkast zo veilig mogelijk verplaatsen. Bij elke verhuizing die wij verzorgen is tenminste één professionele verhuizer aanwezig. Omdat wij werken werken met gemotiveerde en goed opgeleide studenten, betaalt u bij ons niet de hoofdprijs. De ervaren verhuizer let erop dat al het verhuizen correct en vakkundig gebeurt. En dat tegen een zeer scherpe prijs! Wanneer mogen wij u helpen met de verhuizing?

Vraag gratis een offerte aan

Aandachtspunten voor en na de verhuizing

Gaan u verhuizing? Houdt van rekening met het volgende:

  • Haal ruim voor transport de stekker uit het stopcontact
  • Voor transport dienen alle deurtjes en lades vastgezet te worden
  • Houd er rekening mee dat de koelkast na plaatsing ongeveer 12 uur niet ingeschakeld mag worden

Wenst u meer advies of informatie? Neem contact op met onze verhuizers.

Koelkast verhuizen, hoe doe ik dat?

Wanneer mogen wij uw koelkast verhuizen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie over hoe en tegen welke prijs wij een koelkast verhuizen? Vul dan ons online contactformulier in. Een van onze goed opgeleide studenten neemt dezelfde dag nog contact met u op om al uw vragen te beantwoorden!

Of vraag vandaag nog vrijblijvend een verhuisofferte aan of bel ons op 085 – 4016 407 voor meer informatie. Wij staan graag, snel en vakkundig voor u klaar als u uw koelkast wilt laten verhuizen!

KOELKAST VERHUIZEN

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Koelkast verhuizen
5 (100%) 21 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice