Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Transportservice

Transportservice van Topverhuizen

Door heel Nederland, België en andere Europese landen.

Wilt u uw goederen transporteren met een bewezen transportservice? Uw nieuwste aankoop die u niet zelf kunt vervoeren door het grote gewicht? Of omdat u geen vervoersmogelijkheden heeft? Wilt u als eigenaar van een bedrijf uw producten door betrouwbare verhuizers laten bezorgen bij de klant? Dan biedt e transportservice van Topverhuizen u een uitkomst!

Onze transportservice

Wij bieden onze transportdiensten niet alleen aan in en in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, maar door heel Nederland, België & Europa.

Het komt ook voor dat klanten ervoor kiezen zelf de kleine spullen te verhuizen en slechts hulp nodig hebben bij het transporteren van de grote meubelstukken en het witgoed. Daarom hebben wij besloten ook daarin onze bijdrage te leveren!

Vraag gratis een offerte aan

Transport met verhuiswagen en verhuizer

U kunt dankzij onze transportservice nog meer besparen. Wij bieden onze transportservice aan vanaf €49,- per uur. U ontvangt dan een verhuizer, een 22m3 verhuiswagen met laadklep en professionele verhuismaterialen zoals een stapel verhuisdekens, steekwagens en hondjes. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere verhuizers in te schakelen, u betaalt dan €24,- p/uur p/verhuizer bij.

Een bus huren bij een verhuurbedrijf is vaak een dure- en tijdrovende onderneming. U moet zelf de bus huren, ophalen en weer terugbrengen. U kunt al uw zorgen uit handen geven en dit door Topverhuizen laten doen. Dit kan u uren werk en inspanning schelen. Naast het feit dat het inhuren van Topverhuizen goedkoper en minder stressvol is!

Voordelen voor iedere klant:

Met spoed inzetbaar
Het scheelt u veel tijd
Wij werken met professionele materialen
Verhuiswagen met hydraulische laadklep
Inzichtrijk personeel
Alles-in-1-prijs p/uur
Meerdere verhuizers inzetbaar

Voordelen voor zelfstandig ondernemers:

Goedkoop uw producten bezorgen;
Geen extra personeel in dienst hoeven nemen;
Geen extra kosten voor bijv. een bedrijfswagen;
Inzetbaar voor een langdurige samenwerking;

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht en bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf? Dan bent u bij Topverhuizen aan het juiste adres. Door middel van een flexibel transportafspraak kunnen wij nog scherpere prijsafspraken met u maken. Maatwerk is een vereiste, daardoor bespreken wij graag vooraf al uw wensen en kunnen wij door de inzet van ervaren verhuisstudenten de leukste prijzen bieden.

Vraag gratis een offerte aan

Online aankopen gedaan en een transportservice nodig?

Heeft u een aankoop gedaan op marktplaats en wilt u deze vervoerd hebben middels een transportservice? Schakel vandaag nog Topverhuizen in. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze transportservice staat voor u klaar!

TRANSPORTSERVICE

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Transportservice
5 (100%) 23 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice