Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Meubeltransport

Meubeltransport

Doordat onze kwaliteiten en jarenlange ervaring in de verhuizingen en meubeltransport liggen, weten wij precies welke zorg en passie nodig is om meubels veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat wij uw meubels ter plaatse kunnen monteren met behulp van onze ‘Handy-man’ service. Wilt u uw meubels laten verhuizen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand? Kies dan voor Topverhuizen. Vraag vandaag nog ene vrijblijvende offerte op of schakel ons direct in. Onze professionele, vakkundige en betaalbare specialisten in meubeltransport staan voor u klaar!

Verhuizen middels meubeltransport

Wilt u bepaalde meubels laten verhuizen? Dit moet uiterst zorgvuldig gebeuren. U wilt namelijk niet dat u krassen in uw bank krijgt. Of dat de poot van uw mooie fauteuil breekt. Onder meubeltransport valt ook het verhuizen van zwaar witgoed, zoals wasmachines en drogers. Maar ook koelkasten en diepvriezen verplaatsen wij moeiteloos voor u. Uw meubels worden bij ons netjes verpakt en op professionele wijze vervoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van onder andere de volgende meubels:

  • Banken en zetels
  • Diverse kasten
  • Zware tafels
  • Koelkasten, wasmachines, diepvriezen, ovens
  • Bedden/Boxspring en matrassen
  • Tuinmeubelen
  • Keukens
  • Kroonluchters
  • En nog veel meer meubels…

Vraag gratis een offerte aan

Zo werkt onze meubeltransport service

Met behulp van onze meubeltransport kunnen wij u allerhande diensten aanbieden. Zo verhuizen wij graag uw meubels van uw huidige adres naar uw volgende. Maar ook als u bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan bij een woonwinkel of via een website, kunt u ons eenvoudigweg inschakelen voor het ophalen en afleveren van uw betreffende meubelstuk. geef direct aan ons door welk meubelstuk u wanneer vervoerd wenst te hebben. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan kunnen wij meteen een schatting maken van hoeveel verhuizers we nodig denken te hebben, of er gebruik gemaakt moet worden van onze verhuisslift en hoe lang wij bezig denken te zijn met het verhuiswerk en het benodigde meubeltransport.

Behoefte aan professioneel meubeltransport?

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie over onze meubeltransport? Vul dan ons online contactformulier in en een van onze goed opgeleide studenten neemt dezelfde dag nog contact met u op om al uw vragen te beantwoorden!

U kunt uiteraard ook meteen een vrijblijvende verhuisofferte bij ons aanvragen. Of vraag naar meer informatie door te bellen naar 085 – 4016 407. Met onze meubeltransport verloopt uw verhuizing snel, netjes en uiterst vakkundig!

MEUBEL TRANSPORT

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Meubeltransport
5 (100%) 40 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice