Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

WhatsApp met onze student!

WhatsApp met de student van Topverhuizen!

Ook altijd last gehad van al die bedrijven die u urenlang in de wacht zetten, en dat de verbinding daarna nog eens verbreekt! Een modern verhuisbedrijf gaat mee met de tijd, en natuurlijk met de behoefte van de klant. Topverhuizen is altijd makkelijk bereikbaar, bij ons kunt u nu daarom gewoon een WhatsApp bericht sturen als u direct uw eerste afspraak wilt maken, of gewoon iets wilt vragen.

WhatsApp wordt steeds vaker ingezet op onze klantenservice afdeling. Dat is logisch, want WhatsApp is de meest geopende applicatie op de Nederlandse smartphone en op deze manier kunnen wij onze klanten nog sneller van dienst zijn.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. U voegt Topverhuizen met ons WhatsApp telefoonnummer 06-413 43 613 toe aan de contactpersonen op uw telefoon en u kunt direct een gesprek voeren met Peter. U krijgt altijd snel een prijs en/of passend advies van hem. Gebruik dit nummer alleen om te Appen, voor telefoongesprekken kunt u het beste bellen naar ons centrale nummer: 085 – 4016 407.

WhatsApp met verhuisbedrijf Topverhuizen

Tip voor als u met Peter Appt

Stuur in uw bericht uw postcode en een voorkeursdatum voor de afspraak. Wees zo duidelijk mogelijk, zodat hij u nog sneller en beter van dienst kan zijn.

Wanneer krijgt u een reactie?

Peter beantwoordt uw vragen via WhatsApp op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur. U kunt natuurlijk ook altijd bellen op ons vaste nummer om Peter of een andere collega te spreken.

Heeft u (even) geen telefoon met WhatsApp beschikbaar? Vul dan ons contactformulier in voor het versturen van uw (aan)vraag.

Goed om te weten

Als u gebruikmaakt van WhatsApp om berichten te versturen, dan gelden de gebruikersvoorwaarden en het privacy beleid van WhatsApp.

TOP VERHUIZEN

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

WhatsApp met onze student!
5 (100%) 23 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice