Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Werkwijze

De werkwijze van Topverhuizen!

Een goed begin is het halve werk!

Verhuizen is vaak een stressvolle tijd waarbij u vaak voor onvoorziene gebeurtenissen komt te staan. Het kost vaak veel tijd en inspanning en daarom denken wij graag met u mee. Dit zodat de verhuizing zo succesvol mogelijk verloopt voor u. U kunt uzelf vooraf natuurlijk ook goed voorbereiden. Dit door alles zelf zoveel mogelijk verhuisklaar te maken, hierdoor kan de verhuizing nog vlotter verlopen.

Denk daarbij ook aan het demonteren van meubels, het dichtplakken van kastjes en de kleine spullen zoveel mogelijk in dozen stoppen. Dit scheelt kostbare tijd en kan veel schelen in de prijs!
Zie hiervoor ook onze verhuistips.

Wij denken graag van A tot Z met u mee zodat u altijd zo goedkoop mogelijk uit bent. Bij vragen of suggesties voorzien onze verhuisspecialisten u graag van handige verhuistips en verhuisadvies. Bel ons voor informatie over onze werkwijze of stuur een email naar info@topverhuizen.nl.

De werkwijze van Topverhuizen:

1. Vraag een offerte aan:
Door te klikken op de knop Offerte Aanvragen kunt u op makkelijke wijze het offerteformulier invullen. Op basis van de door u verstrekte informatie stellen onze verhuisspecialisten kosteloos een offerte voor u op.

De offerte ontvangt u op dezelfde dag. In de offerte ziet u in één oogopslag hoeveel verhuizers en manuren er nodig zijn en hoe de totaalprijs is opgebouwd zodat u inzichtelijk heeft wat de kosten zijn en u ook weet waarvoor u betaalt.

2. De verhuizing inplannen:
Nadat u van ons de verhuisofferte heeft ontvangen, zult u verbaast zijn over onze scherpe tarieven. Mocht u nog verdere vragen hebben over onze werkwijze, kunt u dit altijd aangeven aan onze verhuisdeskundige. Bij akkoord kunt u ons bellen of mailen.

Vervolgens zal in overleg met u een datum en tijdstip worden geprikt om de verhuizing of klussen uit te voeren. Onze verhuisdeskundige zal u per email een bevestiging sturen van de gemaakte afspraken. Uw verhuizing is nu gereserveerd en staat bij ons ingepland.

3. De dag van uw verhuizing
Op de dag van uw verhuizing zal de verhuisvoorman samen met u bespreken hoe de verhuizing aangepakt zal worden. U kunt er van op aan dat door de ruime ervaring de meest efficiënte werkwijze zal worden toegepast. Suggesties of eventuele voorkeuren kunt u vooraf of tijdens de verhuizing eenvoudig aan de verhuisvoorman doorgeven. De verhuizing is pas klaar als alle spullen van uw inboedel de afgesproken bestemming hebben bereikt en u tevreden bent. Uiteraard helpen wij u ook met montagewerkzaamheden van meubels of elektronica.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij vernemen graag feedback van u voor de verbetering van onze Topdiensten!

TOP VERHUIZEN

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Werkwijze
5 (100%) 17 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice