Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Wasmachine verhuizen

Wasmachine Verhuizen

Wilt u uw wasmachine verhuizen, transporteren of verplaatsen? Laat het door onze ervaren wasmachine verhuizers doen. De wasmachine is door zijn omvang en gewicht erg lastig om te verhuizen en/of te verplaatsen. Verder is een wasmachine ook gevoelig voor schade, maar door onze ervaren (wasmachine) verhuizers in te schakelen is de klus binnen no-time geklaard, uiteraard zonder schade en tegen een zeer kleine vergoeding.

Uw wasmachine verhuizen met Topverhuizen!

Ook als u een nieuwe (of 2e hands) wasmachine heeft gekocht, kunt u goed opgeleide studenten van ons verhuisbedrijf inschakelen om deze netjes op plaats van bestemming te krijgen. Wij verhuizen uw wasmachine goed en professioneel, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over uw wasmachine. Onze verhuizers arriveren tevens met professioneel verhuismateriaal. Hiermee kunnen zij uw wasmachine uiterst veilig verhuizen. Wat ook fijn om te weten is, is dat bij elke verhuizing een professionele verhuizen aanwezig is. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit, een veilige manier van werken en een vakkundige werkwijze. Daarnaast werken wij veelal met studentenverhuizers. Hierdoor betaalt u bij ons niet de hoofdprijs als u wilt gaan verhuizen. Waar naartoe en wanneer mogen wij uw wasmachine verhuizen, of verplaatsen?

Wat u wilt weten over het verhuizen van een wasmachine

Een wasmachine verplaatsen is geen alledaags klusje. Het is dan ook erg belangrijk te weten wat wel en niet de bedoeling is. Wist u bijvoorbeeld al dat:

  • U een wasmachine nooit alleen mag tillen?
  • Mensen vaak een wasmachine verkeerd tillen?
  • Een wasmachine gemiddeld bijna 100 kilo weegt?
  • Een wasmachine altijd rechtop vervoert dient te worden?

U begrijpt, wij raden het u ten zeerste af deze klus eigenhandig op te pakken. Laat deze werkzaamheden daarom over aan onze ervaren en gespecialiseerde werknemers. Maak direct een afspraak!

Uw wasmachine verhuizen doen wij netjes, veilig en snel!

Bent u nieuwsgierig geworden over hoe, en tegen welke lage prijs en binnen welke tijd wij uw wasmachine kunnen verhuizen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Een van onze goed opgeleide studenten neemt dezelfde dag nog contact met u op om alles duidelijk te maken

Wenst u meer informatie over uw wasmachine verhuizen? Bel dan naar telefoonnummer 085-4016407. Wij horen graag uitvoerig wat uw wensen zijn, wanneer u ons verwacht en waar wij uw wasmachine naartoe mogen brengen. Laat ons u vrijblijvend informeren over onze mogelijkheden, werkwijze en scherpe tarieven. Wij staan voor u klaar om uw wasmachine te verhuizen!

TOP VERHUIZEN

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Wasmachine verhuizen
5 (99.84%) 128 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice