Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Over ons

Zorgeloos verhuizen kan nu

 • U verhuist binnenkort, maar weet niet waar u mee moet beginnen?
 • De klok tikt door, en moet u bijna uw stekkie verlaten?
 • Zelf geen tijd om alles te regelen?
 • De buren (een hele dag) om hulp vragen durf je niet?
 • Wanhopig, machteloos en te veel aan uw hoofd?
 • Een te klein budget voor al die prijzige verhuisbedrijven?

(Studenten) verhuisservice Topverhuizen laat zien dat het anders kan

Bij een verhuizing komt veel kijken en kan ook zeer kostbaar worden. Deze ervaring heeft eigenlijk dé basis van ons bedrijf gevormd.

Het idee om Topverhuizen te starten kwam toen één van ons zelf moest verhuizen en besloot om dit te laten doen door een erkend verhuisbedrijf. Op deze keuze kwam hij snel terug. Toen hij een aantal offertes van verhuisbedrijven onder ogen kreeg, schrok hij zich rot. Deze offertes waren schrikbarend duur en eigenlijk gewoon onbetaalbaar!

De enige oplossing was om het zelf te doen en samen met twee jeugdvrienden is de inboedel verhuisd. Na afloop van de verhuisklus begonnen de eerste plannen over het opzetten van een low-budget verhuisbedrijf te ontstaan. Veel verhuisbedrijven vragen onnodig veel geld voor simpele verhuizingen en durven extreme bedragen in rekening te brengen voor de grotere klussen. Vaak zijn de prijzen véél te hoog voor mensen die minder te besteden hebben. Wij vonden dat dit anders kon en dat bleek later ook.

Vraag gratis een offerte aan

Het gouden drankje vóór Topverhuizen

Onder het genot van een welverdiend drankje begonnen we (naar aanleiding van onze eigen ervaring) te brainstormen waaraan een goed verhuisbedrijf moet voldoen:

✓ Topverhuizen moet een betaalbare dienst leveren;
✓ Het bedrijf moet vakkundige en ervaren verhuizers beschikbaar hebben;
✓ Het bedrijf moet de beschikking hebben over het juiste materieel;
✓ Het bedrijf moet 24/7 de verhuizing uit kunnen voeren;
✓ Het bedrijf moet mogelijkheden hebben om een klant volledig te ontzorgen en de verhuizing volledig uit handen kunnen nemen.

We besloten deze plannen uit te werken en hieruit is Topverhuizen ontstaan. We hebben ons verhuisbedrijf ingericht op de bovenstaande punten en laten hiermee zien hoe het ook anders kan.

Topverhuizen is gestart in Nederland, maar inmiddels zijn we zo gegroeid dat we nu ook mogelijkheden hebben om verhuizingen in België voor u te verzorgen. Daarnaast leveren wij ook diensten zoals transporten, ontruimingen, spoed verhuizingen, sjouw klussen, inpakwerk en montage werkzaamheden.

Over ons

Het gaat er niet om wat we doen, maar hoe we het doen! 

Onze verhuisteams bestaan uit combinaties van professionele verhuizers met gemotiveerde studenten. Hierdoor kunnen wij een optimale service tegen een zeer betaalbare en vooral eerlijke prijs leveren.

Onze verhuisservice wordt zorgvuldig gekozen op de punten:

 • Betrouwbaarheid
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Professioneel
 • Flexibel
 • Ervaren medewerkers

Geïnteresseerd in onze verhuisdienst?

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie over onze verhuisdienst? Vul ons online contactformulier in en een van onze goed opgeleide studenten neemt dezelfde dag nog contact met u op om al uw vragen over onze verhuisdiensten te beantwoorden!

Verhuisbedrijf Topverhuizen helpt u graag aan een zorgeloze verhuizing. Wanneer mag onze verhuisdienst u helpen?

OVER ONS VERHUISBEDRIJF

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies?

Het team van Top Verhuizen staat graag voor u klaar.

Bel ons

Over ons
4.9 (97.42%) 31 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice