Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Niet te missen bij een verhuizing

Verhuishondje

Niet te missen bij een verhuizing

Er is niets ergers dan de verhuiswagen laden, en je je plots realiseert dat je een aantal belangrijke materiaal mist dat je verhuizing lekker gemakkelijk maakt. Als je binnenkort je je eigen verhuizing wilt doen, regel dan eerst heel de belangrijkste materiaal, voordat je begint met de verhuizing. Hier is mijn niet te missen lijst, die je zeker nodig hebt voor de verhuizing.

De bekende verhuishondje (trolley) of een steekwagen

Ik kan je niet genoeg vertellen hoe makkelijk dit jouw verhuizing maakt, en hoeveel frustraties je jezelf of je team bespaart.

Ik raad je aan een verhuishondje aan te schaffen, of anders een te huren. Het ligt aan hoe groot je verhuizing is, en hoeveel mensen er mee helpen, het kan goed zijn dat je niet alleen maar 1 object nodig hebt, maar dat er meer nodig zijn, je dient dus zelf te kijken wat het beste is voor jouw verhuizing. Dit is een niet te missen object in de verhuizing wat weliswaar soms vergeten of over het hoofd gezien wordt. Je kan op een verhuishondje vaak meerdere dozen tegelijk stapelen -wat de trolley dus nog veel handiger maakt. Ook is het gebruik van een verhuishondje veel gezonder voor je knieën en rug dan als je telkens moet lopen tillen. Een verhuishondje met een grote platte basis met vier wielen is essentieel voor het verplaatsen van grote en lastige items, maar ook voor het veilig verplaatsen van grote meubels. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de zware voorwerpen goed worden vastgezet op het verhuishondje, of goed worden vastgehouden. Verplaatsen van de voorwerpen naar boven en beneden, en tijdens de oprit naar de rijdende verhuiswagen? Probeer dan ook een extra hulp in te schakelen, dat zijn de momenten dat de meeste ongelukken gebeuren tijdens de verhuizing.

Verhuishondje

Verhuishondje

Als je in een trappenhuis woont, of tijdens je verhuizing trappen hebt, raden we je een Steekwagen aan, want een verhuishondje red dat natuurlijk niet. Dit handige karretje heeft me veel moeite bespaard. Ze zijn erg eenvoudig te gebruiken en vooral handig, zware voorwerpen kunnen hiermee een trap af rollen, zonder dat je veel moeite hoeft te doen, of je rug te beschadigen. Zorg er alleen goed voor dat je grotere meubelstukken niet alleen van de trap verplaats, maar altijd met minimaal 1 extra persoon.

Verhuisdekens en verhuisfolie (noppenfolie)

Vroeger werd er haast niet van verhuisdekens gebruik gemaakt, het is bewezen dat men tegenwoordig meer op zijn meubels geeft dan vroeger, waarom zou je iets niet goed inpakken als het alleen maar voordeliger is? Doen dus. Huur of koop altijd verhuisdekens als je meubels hebt die vervoerd moeten worden, wikkel die goed in om je producten, en zet ze goed vast zodat het niet los raakt tijdens de rit. Kom je er later achter dat je niet genoeg verhuisdekens aangeschaft hebt? Geen probleem, zorg er in ieder geval voor dat de meest belangrijke en waardevolle spullen wel zijn ingepakt, derest kan trouwens ook nog altijd met eigen dekens, of ander zacht materiaal wat als vervangmiddel gebruikt kan worden.

Verhuisdekens kunnen worden gebruikt om een bank te beschermen tegen morsen en stof en om antiek of andere breekbare voorwerpen te beschermen. Je zult merken dat de verhuisdekens vrijwel onmisbaar zijn als het gaat om het verplaatsen of verhuizen van je inboedel.

Spanbanden en touwen

Ja ja, spanbanden voor de verhuizing!  Dit is weer ander item dat de meeste mensen vergeten op te nemen in hun verhuislijst. Spanbanden zijn geweldige hulpmiddelen voor de verhuizing, denk een koelkast, een kast of een bank. Alles dat meer dan één set handen vereist heeft wel behoefte aan spanbanden tijdens de rit. Niemand zou willen dat zijn waardevolle meubels beschadigd raken doordat de spullen heen en weer slingeren tijdens de rit naar de nieuwe stekkie. Touwen kunnen op dezelfde manier worden gebruikt. Het is altijd goed om extra bij de hand te houden.

Verhuistape en een schaar

De beste vriend van een verhuizer! Houd steeds de verhuistape en een schaar bij de hand. Verhuistape kan worden gebruikt om de hoeken van een deken te bevestigen, om een doos die moest worden geopend opnieuw te verpakken of om meubelstukken aan elkaar te plakken. Ik gebruik ook verhuistape om schroeven, gereedschap en andere benodigdheden vast te maken aan de onderkant van tafels en bureaus waar ze in horen. Ik kies zelf altijd voor de kleur wit, waar ik ook op kan schrijven. Zo kan ik op al mijn verhuisdozen lekker noteren wat er in de dozen zit, scheelt me tijdens het uitpakken weer extra tijd. Geen witte verhuistape gevonden? Geen zorgen, je kunt ook een wit vel papier in stukjes knippen, en plakken op al je dozen. Probeer niet op de dozen zelf te schrijven, vaak kun je die nog terugbrengen (statiegeld).

Niet te missen bij een verhuizing
5 (100%) 26 votes

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice