Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Zelf verhuizen, of laten doen?

Zelf verhuizen, of laten doen?

Zelf verhuizen, of laten doen?

Zelf verhuizen of laten doen

Zelf verhuizen? Een van de eerste vragen die naar boven komt als u een nieuwe woning gaat betrekken is de vraag over de verhuizing zelf. Gaat u zelf verhuizen of laat u dit doen? De keuze hiervoor hangt vaak af van factoren zoals tijd, de afstand, het beschikbare materiaal en hoe lastig het is om de spullen te verhuizen. Daarnaast speelt het budget vaak ook een bepalende rol, al hoeft het laten verzorgen van een verhuizing zeker niet de hoofdprijs te kosten.

Verhuizen is een tijdrovende bezigheid

Laten we beginnen door eens naar de klok te kijken. Een verhuizing kost namelijk vaak erg veel tijd, zeker als u zelf gaat verhuizen. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de hulp van familie, vrienden en bekenden, maar de spullen moeten wel ingepakt, getransporteerd en uitgepakt worden. Daarnaast zullen er apparaten gedemonteerd moeten worden voor vertrek en weer aangesloten na aankomst. Hoewel de spullen misschien in één dag(deel) zijn overgebracht is de gehele verhuizing een tijdrovende bezigheid.

Hebt u die tijd en hebben uw vrienden en bekenden tijd om u te helpen?
Als u dit niet heeft kunt u de verhuizing beter laten doen.

 

Efficiëntie vereist voor verhuizing naar een verre bestemming

Voor het verhuizen naar een bestemming die verder weg is, is meer efficiëntie vereist. Het kost namelijk veel te veel geld (en wederom tijd) om steeds heen en weer te moeten omdat het werk niet op de juiste manier georganiseerd is. Een soepele verhuizing naar een wat verdere bestemming vereist ervaring en expertise. Dit moet in één keer goed worden uitgevoerd.

Gaat u over een grotere afstand verhuizen?
Zeker voor de wat langere afstanden is het raadzaam om de verhuizing te laten verzorgen. 

 

Het juiste materiaal voor een verhuizing

Voor het overbrengen van uw spullen heeft u het juiste materiaal nodig. Voldoende verhuisdozen, inpakmateriaal, opvulmiddel, tape en plastic folie is over het algemeen vrij eenvoudig in het bezit te krijgen maar het juiste transportmiddel is wat lastiger. U zult ongetwijfeld begrijpen dat u met een kleinere bestelbus véél meer heen en weer moet rijden om alles over te brengen (hier komen de factoren tijd én efficiëntie om de hoek) dan wanneer u de beschikking heeft over een grotere vrachtwagen. Alleen moet u voor dit vervoermiddel  wel het juiste rijbewijs in uw bezit hebben. Naast het bovengenoemde materiaal is het in een aantal gevallen handig om de beschikking te hebben over een verhuislift of katrol zeker als u zware spullen van en naar hoger gelegen verdiepingen moet verplaatsen.

Heeft u het juiste materiaal tot uw beschikking?
Een erkend verhuisbedrijf kan u van al het benodigde materiaal voorzien.  

 

Kennis en ervaring voorkomen “verhuisproblemen”

Veel problemen die men tegenkomt tijdens een verhuizing worden ontdekt als het te laat is. U zult de eerste niet zijn die een ad hoc oplossing moet bedenken voor een kast die niet door de deur past, een bankstel die vaststaat op de trap of de auto die te klein is gebleken.

Vaak zijn dit onverwachte problemen die niet voorzien zijn, ten koste gaan van de efficiëntie en meer tijd zullen kosten dan u lief is. Deze “verhuisproblemen” hadden voorkomen kunnen worden als u de beschikking zou hebben over het juiste materiaal en de verhuizing was uitgevoerd door mensen met kennis en ervaring.

Hebt u de benodigde kennis en ervaring?
Een verhuisbedrijf heeft ervaren vak professionals voor u beschikbaar.

 

Zelf verhuizen of dit laten doen?

De keuze tussen zelf verhuizen of dit laten doen zal bij veel mensen afhangen van het budget. De meeste mensen zien zeker de toegevoegde waarde van een verhuisbedrijf wel in. Een verhuisbedrijf zorgt met ervaren vakmensen en het juiste materiaal dat iedere complexe verhuizing over een grote afstand soepel verloopt.

Wat veel mensen echter tegenhoudt is het budget. Mensen verwachten dat de inzet van een verhuisbedrijf meteen heel erg duur is. Gelukkig is dit niet het geval!

Topverhuizen is een betaalbaar erkend verhuisbedrijf die de volledige verhuizing voor u uit handen kan nemen. Wij hebben professionele verhuizers beschikbaar die een complete verhuizing voor u kunnen verzorgen tegen een betaalbare, eerlijke prijs.

 

Compleet verhuizen kan bij ons al vanaf €79, –

Topverhuizen is altijd de goedkoopste, wij hebben geen verborgen kosten waar u achteraf van schrikt en spijt van zult hebben. Met Topverhuizen kunt u alle voordelige kanten op.

 

Zelf verhuizen of dit laten doen?
Vraag geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan en uw keuze zal snel gemaakt zijn.

Zelf verhuizen, of laten doen?
5 (100%) 5 votes

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice