Verhuisofferte aanvragen Verhuisbedrijf & Studenten Verhuisservice

Verhuis goedkoop met de verhuisfiets

Verhuisfiets

De vrachtauto in derde wereld landen

Iedereen kent ze wel, die grappige foto’s die je vaak langs ziet komen op social media. Waarin men op het dak van de auto: een bank, een bed, en misschien zelfs een hele keuken vervoert. Dat moet dan een verhuisbedrijf of verhuizing voorstellen ergens in een van de derde wereld landen.
Of een ander figuur, die wel gezien wordt door Nederlanders met het blote oog, vooral in de vakantie periode’s ergens in Spanje, een klein auto, met een stuk of 20 koffers op het dak van de auto, met spanbanden vastgebonden, hopend dat alles goed gaat op de snelweg.

Verhuizing Tanje

Verhuisbedrijf in Tanje, foto van www.teije.nl

De verhuisfiets in Nederland en Europa

Europa is stukken verder, wij zijn niet alleen verder in technologie, sociale omgang, en wiskunde. Maar Europa is ook verder in logistiek, zo hebben we nu ook al sinds een aantal jaren de verhuisfiets. Dus zij die echt van het milieu houden, kunnen tegenwoordig ook gebruikmaken van de verhuisfiets. Zo ben je ook nog lekker gezond bezig, ook bespaar je op geld, dus verhuis je zeer goedkoop – of zelfs gratis – en kun je nog eens een tandje helpen in een beter milieu! Ze zeggen altijd, een beter milieu begint bij jezelf.. wat houd men dan tegen wanneer ze moeten verhuizen?

Verhuisfiets

Dit unieke, en natuurlijk zeer mooie fiets, is perfect om uw kleine spullen/planken te verhuizen. Let wel op dat je niet te zwaar inlaad, want een te zware fiets kan er inderdaad ervoor zorgen dat je omvalt. Uitslag: spullen beschadigen & niet goed voor je lichaam.

Deze fietsen zijn onder andere te verkrijgen bij www.larryvsharry.com

De grote spullen laten verhuizen

De grote spullen op een verhuisfiets? Nogmaals: Doe dat niet.
Een koelkast, of wasmachine verhuizen op een verhuis fiets is niet mogelijk, een wasmachine weegt gemiddeld bijna 100kg. Don’t try it!

Topverhuizen is een low budget verhuisbedrijf die u al deze grote spullen uit handen kan nemen. Wij zijn vooral actief in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag en Rotterdam. Maar ook in de rest van het land zijn wij actief, ook in Antwerpen, Gent en Leuven zitten onze professionele verhuizers die particuliere verhuizing en bedrijfsverhuizing voor u uit handen kunnen nemen.

Wij kunnen de volledige verhuizing voor u verzorgen maar kunnen u ook helpen met het verhuizen van losse meubelstukken zoals uw koelkast, wasmachine of tv set. Neem contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken, of vraag hier een verhuisofferte aan.

 

Verhuis goedkoop met de verhuisfiets
5 (100%) 18 votes

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verhuisbedrijf | Studenten Verhuisservice